Πλακόστρωτα δάπεδα με αρμούς, κρεβάτια διπλά, σφυρήλατα ή πέτρινα (χτιστά) και διάκοσμος ιδιαίτερος. Λιτές, προσεγμένες επιλογές σε έπιπλα και καλαίσθητο λουτρό με καμπίνα στο ντους.
Το ρομαντικό φαναράκι με το ρεσώ θα φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το παγωμένο κρασί σας στα μπαλκόνια με την καταπληκτική θέα, ενώ η ημέρα σας θα ξεκινήσει με το προσφερόμενο (χωρίς χρέωση) ποιοτικό πρωινό μας.
Το «Αγνάντι Παραδοσιακό» ανακαινίστηκε με άποψη και παραδοσιακό χαρακτήρα ώστε να προδιαθέτει τον επισκέπτη για την ευχάριστη διαμονή του. Ο παραδοσιακός χαρακτήρας, βέβαια, δεν αποκλείει σύγχρονα στοιχεία άνεσης όπως: air condition, ψυγείο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεφωνική γραμμή, ασύρματο internet (δωρεάν), προϊόντα περιποίησης.
Η άνεση ενισχύεται με εύκολη πρόσβαση στο χώρο και τη δυνατότητα στάθμευσης σε ιδιόκτητο χώρο εντός των ορίων της επιχείρησης.

                                                        Αγνάντι Παραδοσιακό - ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 

Superior 2-3 ατόμων
Το superior δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο στο Αγνάντι Παραδοσιακό είναι μεγαλύτερο από 18 - 21 τ.μ., έχει θαυμάσια θέα στη θάλασσα και στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου και μπορεί να φιλοξενήσει δύο ή τρία άτομα (κατόπιν συνεννόησης). Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ όταν μετατρέπεται (όπου είναι εφικτό) σε τρίκλινο, αυτό γίνεται με χρήση ενός πτυσσόμενου κρεβατιού. Το λουτρό είναι ευρύχωρο και διαθέτει καμπίνα ντους. Το superior δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο διαθέτει ατομικό μπαλκόνι.
      

Standard 2 άτομα
Το standard δίκλινο δωμάτιο στο Αγνάντι Παραδοσιακό είναι 17 τ.μ., έχει θαυμάσια θέα στη θάλασσα και στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα σε διπλό κρεβάτι και κατόπιν αιτήματος ένα παιδί. Το λουτρό είναι ευρύχωρο και διαθέτει καμπίνα ντους. Το δωμάτιο διαθέτει βεράντα.
  

Standard 2-3 άτομα
Το standard δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο στο Αγνάντι Παραδοσιακό είναι περίπου 21 τ.μ., έχει θαυμάσια θέα στη θάλασσα και στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα. Διαθέτει ένα διπλό πέτρινο κρεβάτι, καθώς και ένα μονό, επίσης πέτρινο, κρεβάτι. Διαθέτει λουτρό με καμπίνα ντους. Το standard τρίκλινο δωμάτιο διαθέτει ατομική βεράντα.

Standard 2 άτομα με Κουζίνα
Το standard δίκλινο δωμάτιο στο Αγνάντι Παραδοσιακό είναι 18 τ.μ., έχει θαυμάσια θέα στη θάλασσα και στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα σε διπλό κρεβάτι. Το δωμάτιο έχει εξοπλισμένη κουζίνα και παρέχει τη δυνατότητα μαγειρέματος. Διαθέτει λουτρό με καμπίνα ντους.
   

Superior 2-4 ατόμων
Το superior δίκλινο / τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο στο Αγνάντι Παραδοσιακό είναι περίπου 24 τ.μ., έχει θαυμάσια θέα στη θάλασσα και στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου και μπορεί να φιλοξενήσει δύο, τρία ή και τέσσερα άτομα (κατόπιν συνεννόησης). Διαθέτει ένα διπλό σιδερένιο κρεβάτι και έναν μεγάλο ξύλινο παραδοσιακό καναπέ, ενώ, όταν μετατρέπεται σε τετράκλινο, αυτό γίνεται με χρήση ενός πτυσσόμενου κρεβατιού. Το λουτρό είναι ευρύχωρο και διαθέτει καμπίνα ντους. Το superior δίκλινο/τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο διαθέτει ατομικό μπαλκόνι.
      

up down